Teamcultuur

Wij ontwerpen teamtrainingen op maat. De bevlogenheid van de medewerkers en de passie van de teamleider zijn daarbij ons uitgangspunt.

Wij bieden inzicht in drijfveren, patronen, rollen en verwachtingen. Teamleden ontdekken manieren van samenwerken die ze willen behouden, loslaten of ontwikkelen. Ze krijgen zicht op elkaars kwaliteiten, weten deze effectief in te zetten vanuit een gezamenlijke missie en visie. In onze aanpak leggen we als vanzelfsprekend verbindingen tussen de teamcultuur en de verschillende ontwikkelingen in de organisatie. Kenmerkend voor onze aanpak: out-of-the-box, leren door te doen, waarderen van verschillen.

Onderwijs heeft de toekomst 
Wij geloven dat er veel meer talent, energie en daadkracht zit in leerkrachten dan we vaak zien. En dat goed onderwijs begint bij goede leerkrachten. Vanuit de praktijk in de klas verbinden wij ons met teams en stemmen af op de specifieke situatie, op de cultuur en de eigen uitdagingen waar je in het onderwijs voor staat. Op weg naar Passend Onderwijs, excellentie, talentgericht werken of andere kenmerkende uitdagingen waar scholen van nu voor staan.